Sahipsiz Sokak Hayvanlarının eksikleri gideriliyor

Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eksikler gideriliyor
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan uygulama eksiklikleri gideriliyor.
Çalışmalar kapsamında; merkezimizde bulunan sahipsiz sokak hayvanlarının tel örgülerin altından dışarı çıkmasını önlemek için ekiplerimiz tarafından tel örgülerin alt kısımlarına beton dökme işlemleri gerçekleştiriliyor.
Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Encümen Üyelerimiz Veli Özcan ve Erkan Kırtaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Belediye Başkanı Nihat Sarı, İnceleme sonrasında yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirmiş olduğumuz projemiz Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan uygulama eksikliklerini çok hızlı bir şekilde gideriyoruz. Projemizi başarılı bir şekilde tamamlayarak hizmete açtık. İnşallah en kısa sürede uygulama eksikliklerimiz de giderilecektir.” dedi.