Atıksu Arıtma Birliği toplandı

Reklam

Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Birliği Kasım Ayı olağan Meclis Toplantısını yaptı. Tutanak özetinin okunmasının başlayan toplantının açılışında konuşan Birlik Başkanı Mehmet Zeybek, alınan kararların ilimize ve birliğe üye belediyelere hayırlar getirmesini diledi.

Toplantı, 2021 Yılı Bütçe teklifinin görüşülmesiyle devam etti. 2021 Yılı atıksu bertaraf bedelleri, laboratuar ücret tarifeleri belirlendi. 2021 Yılı memur işçi ve geçici işçi pozisyonunda çalışan personellerin vizelenmesi oy birliği ile kabul edildi.

Geçmiş dönem borcu bulunan üye belediyelerin yapılandırma taleplerinin görüşüldüğü toplantıda çalışmaları son aşamaya gelen 40 km. uzunluğundaki   Kuzey Kolektör Kanalizasyon hattı işinin tamamlanması görüşülürken, geçtiğimiz haftalarda vefat eden Encümen Üyesi Hüseyin Koca’nın yerine Encümen Üyeliğine Semai Kaya oy birliği ile seçilmesiyle toplantı sona erdi.