Dezenfekte çalışmaları 7/24 devam ediyor

Şuhut Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri Covid-19 virüsünün Türkiye’ye giriş yaptığı andan itibaren çalışmalarına devam ediyor.

Kamuya açık tüm alanlarda çalışmalarına devam eden ekipler kamu kurum ve kuruluşları da rutin bir şekilde dezenfekte ediyor. Dezenfekte hizmetleri hakkında konuşan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt” Soğuk sıcak demeden Mart ayından itibaren çalışmalarına devam eden dezenfekte ekibimiz umuma açık tüm alanları; cami ve ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları, parklar, meydanlar ve diğer alanlarda çalışmalarına devam ediyorlar. Tüm araçlarımız dezenfekte işlemleri tamamlanmadan görevlerine başlamıyorlar. Hassasiyeti elden bırakmadan çalışan tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bu virüsü birlikte yeneceğiz” dedi.

Halkın büyük takdirini toplayan ekip 7/24 Şuhut halkının hizmetinde çalışmaya devam ediyor.