Başkanı Çöl’de engelli evladı bulunan aileleri ziyarete etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle engelli evladı bulunan ailelerimizi ziyarete ettiler.

Başkan Mustafa Çöl yaptığı ziyaretlerde kendileriyle sohbetler ederek hal ve hatırlarını sordular. Getirdiği çiçekleri ve günün anlam ve önemine istinaden hediyeleri engelli kardeşlerimize veren Başkan Çöl, kendilerine aileleriyle birlikte bir ömür huzurlu bir yaşantı temenni ettiler.

Pandemi sebebiyle iki ailemizi ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl, Akyıldız ve Çırağ ailelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ihtiyaçları halinde bir telefon kadar yakın olduklarını hatırlattılar.

Ailelerimiz Başkan Mustafa Çöl’e kendilerini hatırladıkları için duydukları memnuniyeti ifade ederek, getirmiş oldukları çiçekleri günün hatırası olması sebebiyle saklayarak çok iyi bakacaklarını belirttiler.