İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE MEYVE İKRAMI

Afyonkarahisar   Belediyesi öncülüğünde Toptancı Hal Esnafı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Belediyemiz Yardım Birimine teslim edilen meyveler, paketlenerek dağıtılmaya başlandı.

Daha önce COVİD-19 salgınına yakalanan ve evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlarımıza Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i talimatıyla C vitamini dağıtılmıştı. Başkan Zeybek’in bu çalışmasına Toptancı Hal esnafından destek geldi. Hal esnafı içerisinde portakal, mandalina, elma ve armuttan oluşan 3 ton meyveyi Yardım Birimine teslim etti. Belediye Yardım Birim Sorumlusu Kemal Erkuş, 3 Ton meyvenin belediye görevlileri tarafından paketlenerek hazırlandığını söyledi. Erkuş, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla COVİD-19 salgını sürecinde karantinaya giren tüm vatandaşlarımıza C vitamini takviyesi olarak meyve dağıtımı yapmaktayız. Yine başkanımızın girişimleriyle Toptancı Hal esnafımız 3 ton meyve katkısında bulundu. Bizlerde Yardım Birimi olarak görevli arkadaşlarımız birlikte meyveleri paketliyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz” dedi.