4 Ocak 2021 Asayiş haberleri

Müstehcenlik, Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak
Twitter isimli sosyal medya uygulamasında “sinanap03” kullanıcı isimli hesap üzerinden müstehcen fotoğraflar paylaşıldığı görülmesi üzerine şahısla kimliğini gizleyen kolluk görevlisi sıfatı ile iletişime geçildiğinde, şahıs bizle görüşmek istediğini beyan etmiş, ayrıca konuşmalarda bize uyuşturucu madde de getirebileceğini ve adetini 70 TL ücretten temin edebileceğini yazması üzerine şahıs 03.01.2021 günü saat 19:00 sıralarında biz görevlileri Atatürk Bulvarı Aytemiz petrol civarına davet etmiş, şahıslar Aytemiz Petrol otopark kısmında temin edilmiş, şahısların 1985 Afyonkarahisar doğumlu İ.Ö ve 1974 Afyonkarahisar doğumlu B.K isimli şahıslar olduğu anlaşılmış, ayrıca İ.Ö isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında sigara kutusu içerinde 51 adet *Extacy (Ekstazi) olarak adlandırılan uyuşturucu madde tarafımızca elde edilmiştir.
Konu hakkında günün nöbetçi savcısına bilgi verildiğinde İ.Ö isimli şahsa müstehcenlik suçundan şüpheli olarak, B.K isimli şahsın tanık olarak ifadesinin alınması evrakın ikmate gönderilmesi, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bilgi verilmesi talimatları alınmış olup, şahıs işlemlerin ardından şahıslar 51 adet extasy isimli uyuşturucu madde ile birlikte Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Metamfetamin maddesi ele geçirildi

Afyonkarahisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda Afyonkarahisar  Kütahya yolu üzerinde durdurulan araç içerisinde yapılan aramada
77.13 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, olayla alakalı olarak
▪️Ö.Ö (İstanbul-1958) isimli şahıs yakalanarak TCK 188(Uyuşturucu Madde Ticareti) suçundan gözaltına alınmış olup, şahıs 05.01.2021 günü Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edilecektir.