AK PARTİ HEYETİ İLÇELERE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve koordinatörler ile birlikte ilçelere çıkarma yaptı.  Başkan Uluçay Çay, Sultandağı  ve Bolvadin ilçelerini ziyaret ederek
esnafları, belediyeleri ve teşkilatları ziyaret etti.

Çay’da pazarcı esnafını dinlediler

AK Parti ilçelere çıkarma yaptı. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki ilçe koordinatörleri ile birlikte ilk olarak Çay ilçesini ziyaret etti.  Burada ilçe başkanı Kadir Çetin ve yönetimini ziyaret eden heyet, ardından esnaf gezisine çıktı.

Esnafları kira ve hibe konusunda bilgilendiren heyet daha sonra da Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’yı  ziyaret ederek yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Heyetin çay ilçesindeki son durağı ise  inşaatının yüzde 95’i tamamlanan Çay barajı oldu.

Bolvadin ilçesini ziyaret ettiler

Heyet buradan da Sultandağı ilçesini ziyaret etti. Uluçay, Yurdunuseven ve beraberindeki heyet Sultandağı ilçesindeki ziyaretinin ardından Bolvadin’e geçti. Bolvadin ilçe başkanı  Hasan Topçu ve yönetimini ziyaret etti.

Burada görüş alışverişinde bulunan heyet daha sonra Bolvadin Belediye
Başkanı Fatih Kayacan’ı ziyaret ederek yatırımlar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi aldı.

“Esnaflarımıza destekler konusunda bilgi veriyoruz”

Ziyaretlere ilişkin bir açıklama yapan milletvekili İbrahim Yurdunuseven “Sadece ilimiz merkezinde değil, ilçelerimizde de ciddi yatırımlarımız var.
Bu süreçte ilçelerimizi ziyaret ederek teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz.
Belediye başkanlarımız ile görüşüyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ederek desteklerden
yararlanmaları konusunda bilgi veriyoruz. Buralarda yapılan yatırımları, yatırımların son durumunu öğreniyor, ihtiyaç olunan noktada kendilerine destek veriyoruz” dedi.

“Esnaflarımız desteklemelerden memnun”

Başkan Hüseyin Ceylan Uluçay ise konuşmasında, “Pandemi dolayısıyla kontrollü bir sosyal hayat yaşamak durumundayız.
Kurallara hepimiz uymak zorundayız. Aksi taktirde ölüme sonuçlanabilecek
bir hastalığa yakalanabiliriz. Bir süre kapalı olan pazarlarımızı açtık, esnaflarımızı dinledik. Bir çok halinden memnun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sonuçta hayatın devam  ettiği bir gerçek var.

Bununla birlikte hükümetimizin esnaflarımıza verdiği destekleri anlatıyor, kendilerine başvuru konusunda destek oluyoruz. Esnaflarımız desteklerden memnun” ifadelerine yer  verdi.