Goalball Erkek Milli Takımı Afyon’da kampa başladı

08-28 Ocak tarihleri arasında Goalball Erkek Milli Takımı kamp yapmak için spor şehri Afyonkarahisar’a geldiler.
Antrenmanlarını Tınaztepe spor salonunda sürdüren milli takımımızda 7 sporcu 3 antrenör 1 fizyoterapist görev almaktadır. Erkekler goalball milli takımı Ağustos ayında yapılacak olan olimpiyatlarda / Paralimpik yarışmalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu başkanı Hasan Sayyıdan, Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen Çiçek’e sağladıkları her türlü imkândan dolayı teşekkür ederek hediye taksiminde bulundu.
Afyonkarahisar’ı tercih ettikleri memnuniyetini dile getiren Vali Gökmen Çiçek, “Spor Şehri Afyonkarahisar’a hoş geldiniz. Kamp için Afyonkarahisar’ı tercih etmenizden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.” İfadesinde bulundu.