“SIKINTILARI PAYLAŞARAK GİDERİYORUZ”

İŞYERİ KAPANAN CAFE VE KIRAATHANE SAHİBİ ESNAFIMIZA GIDA PAKETİ

Afyonkarahisar Belediyesi, pandemiden etkilenen esnafımıza verdiği desteği aralıksız sürdürüyor. Genelge kapsamında iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafımızın yanında olan Afyonkarahisar Belediyesi, daha önce verdiği desteğe bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla şehrimizde faaliyet gösteren cafe ve kıraathane sahibi bütün esnafımıza Yardım Birimimiz aracılığıyla gıda paketi dağıtıldı.

“SIKINTILARI PAYLAŞARAK GİDERİYORUZ”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  tüm dünyanın yaşadığı bu zorlu süreçte her türlü imkanlarıyla birlikte Afyonkarahisar’lı hemşehrilerinin yanında olduklarını belirtti. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler gereği bazı işyerlerinin faaliyetlerini durdurduğunu hatırlatan Başkan Zeybek “Belediye olarak esnafımızın yanındayız. Bu zor günleri inşallah birlikte aşacağız. Zor zamanlarda esnafımızın yanında olmaya, en az zararla bu musibetten hem şehrimizin hemde ülkemiz atlatması için çabalıyoruz. Genelge kapsamında iş yerlerini kapatmak zorunda kalan kıraathane ve cafe işletmecisi esnaf kardeşlerimize gıda paketi dağıttık. Bu zorlu süreçte Afyonkarahisar’da esnafımızla kader birliği yaptık. Sıkıntılarını paylaşarak gideriyoruz” dedi.