Akdağ Tabiat Parkı kışın bir başka güzel

Akdağ Tabiat  Parkı kışın bir  başka güzel

Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı yazın olduğu kadar kışında başka bir güzelliğe bürünerek misafirlerine ev sahipliği yapıyor.

Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Akdağ Tabiat Parkımız, bilindiği üzere kış aylarının gelmesiyle birlikte Nisan ayına kadar bungalov evlerinde konaklama sezonunu kapatmış bulunmaktadır.

Bu süre zarfında konaklayan vatandaşlarımızdan gelen istek ile talepleri yapmak için bahar aylarının başında iyileştirme çalışmalarının yapılacağı Akdağ Tabiat Parkımızda, her geçen sezon bir önceki sezonun konaklama rekoru kırılarak, her sene daha fazla misafirimize hizmet vermeye başlamıştır.

Akdağ Tabiat Parkımızı beyaz bir örtü gibi örten kar ile birlikte muhteşem manzaralar oluşurken, tamamen buz tutan gölümüzde doğa fotoğrafçılarının uğrak yerlerinin arasında bulunmaktadır.