Çay Belediye Başkanı Atlı’dan Gazi Meclise Ziyaret

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin ve Pazarağaç Belediye Başkanı Şevki Kara ile birlikte Gazi Meclisde Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti. Başkan Atlı açıklamasında; ilçeye yapılacak hizmetler konusunda vekillerimizle istişare ettik. Her zaman ilçemize desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize Çay ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin yaptığı açıklamada; Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Sayın Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ederk Çay ilçemize yapılacak olan yeni programlar ve projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Afyonkarahisar’ımız için İl İlçe Belde Köy demeden çalışan desteklerini bizlerden esirgemeyen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimize İlçem adına şükranlarımı sunuyorum dedi