Başkan Bozkurt Şuhut Kent Müzesi için kolları sıvadı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un Şuhut Kent Müzesi hakkında basın açıklamasıdır.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Değerli Şuhutlu Hemşehrilerim Bir Güzel Projeyle daha birlikteyiz. Hamzapaşa hamamının restorasyonu tamamlandı. Kısa Sürede siz değerli halkımızın kullanımına açacağız fakat sizden küçük bir ricamız var. Hamzapaşa hamamını Şuhut’umuzun tanıtımında önemli rol oynaması için kültür ve Sosyal tesisi olarak planlıyoruz. Bozkurt  sizin’de evinizde maddi değeri küçük manevi değeri yüksek olan tarihi objeleri, eşyaları isim soy isim sülale belirterek hamzapaşaya bağışlamanız. Bizde eşyaları sergilerken sizin isminizi ve sülalenizi bağışçı listesinde ve objenin altında sergileyeceğiz. Hadi Bize yardımcı olun Şuhut’u beraber tanıtalım. Gelecek Nesillere Yeni Mekanlar Bırakalım Bende evimde bulunan eski radyoyu getirdim görevli arkadaşlara teslim ediyorum. Daha nicelerini getirmeniz dileğiyle. Hayırlı günler diliyorum” dedi.