İhsaniye İlçesinde Bayrak Dağıtımı Etkinliği

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu ve İYİ Parti İlçe Başkanı ile birlikte İhsaniye İlçesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.
İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu” Esnafımıza Bayrak dağıtımı seferberliğimiz olumsuz hava şartlarına rağmen devam ediyor. Bu gün İhsaniye İlçesindeki esnaflarımızın işyerlerini şanlı Türk Bayrağımızla donatmak için buradayız. Kar yağışı altında Bayrak dağıtımı etkinliği kampanyamıza ayrı bir güzellik kattı. Bugün buraya siyaset yapmak, oy istemek için gelmedik. Esnaf kardeşlerimizle kucaklaşmak, Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ileterek onun gönderdiği şanlı Türk Bayrağımızı vermek için buradayız. Hepimiz her zaman olduğu gibi Bayrağımızın altında toplanmalıyız. Esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Esnafımızın yaşadıkları zorlukları her hafta basın toplantılarımızda dile getiriyor, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.
En anlamlı hediyeyi alan esnaflar ise şanlı Bayrağımızı öperek teşekkür ettiler