Okul Müdürü Altaş’tan İnternet Medya birliğine ziyaret

Maver Kemal Arsoy Okul müdürü, Nuri Altaş İnternet Habercileri Derneği ve İnternet Medya Birliğine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette çok sayıda konu hakkında fikir alışverişi yapıldı. Özellikle Afyonkarahisar’daki eğitim seviyesi, ve EBA konusundaki sıkıntılar, dile getirildi. Pandemi döneminde çok sayıda öğrencinin yüz yüze eğitimden mahsur kaldığı ve çok sayıda öğrencinin daha EBA’ya tam anlamıyla adapte olamadığını ifade eden, Altaş, “umarım kısa zamanda bu korona virüs salgınından kurtuluruz bir an önce yüz yüze eğitime dönüş yaparız ” ifadelerini kullandı.

İnternet Habercileri ve İnternet Medya Birliği Başkanı İsmail Ögeday ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Eğitimin önemine vurgu yaptı. Pandemi nedeniyle okul çağında bulunan çok sayıda öğrencinin EBA uzaktan eğitim konusunda zorlandığını ifade etti. Ziyarette, Dernek ve Birlik üyesi Dilek Tür’de hazır bulundu.