Afyonkarahisar İMO’dan Başkan Çöl’e ziyaret

Afyonkarahisar İMO’dan Başkan  Çöl’e ziyaret

Kısa adı İMO olan Afyonkarahisar İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet, Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Heyete Sandıklı ilçemizde bulunan İnşaat Mühendislerimizde katılırken Başkan Mustafa Çöl bu nazik ziyaret için İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyete ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.

Afyonkarahisar İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ahmet Neoldum, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaret etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sandıklı ilçesinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu, burada çok değerli İnşaat Mühendisleri bulunduğunu, misafirperverlikten dolayı Başkan Mustafa Çöl’ teşekkür ettiğini belirtti.