Sandıklı Belediyesi’ne bir ödül daha

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışmasında dereceye giren belediyeler ödüllendirildi.

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün girişimleri doğrultusunda hayata geçirilen “Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” projesi 80 Belediye içerisinde “Dr. Burhanettin Onat anı ödülüne” layık görüldü.

Ödülünü Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den alan Başkan Mustafa Çöl; “Bu değerli ödüle bizleri layık gördükleri için Akdeniz Belediyeler Birliği’ne, Hakan Tütüncü başkanımıza, meclis üyelerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdiler.