KARAYOLLARI KAVŞAĞINA İLK KAZMA VURULUYOR

HAYDİ BİSMİLLAH…

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kısa süre önce ihalesi yapılan Karayolları altgeçit projesinin sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile İnsel İnşaat Firma Sahibi İlkin Berberoğlu arasında imzalanan sözleşmeyle birlikte çalışmalara Mayıs Ayı içinde başlanacak.

Altyapı deplase edilecek

Alt geçit çalışmaları kapsamında öncelikle bölgede içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, elektrik, hatlarının deplase işlemleri yapılacak Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı  Mehmet Zeybek, ihaleyi alan firmaya kazasız, belasız çalışmalar diledi. Zeybek Başkan, bugüne kadar yapılan altgeçitlerin en hızlısını yaparak halkımızın kullanımına açmayı hedeflediklerini söyleyerek bölge trafiğini rahatlatacak projenin Afyon’a yakışır olacağını söyledi. Firma yetkilisi İlkin Berberoğlu ise amaçlarının kısa sürede çalışmaları tamamlayarak en güzel, en kaliteli şekilde alt geçiti hizmete açmak olduğunu söyledi.