TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü Değişti

TCDD Bağlı Ortaklığı TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Murat Durkan’ın Araç Bakım Daire Başkanı olarak Ankara’ya tayini sonrasında Bölgemizde Lokomotif Araç Bakım Atelye Müdürü olarak görev yapan Mustafa Karakoyun TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü olarak görevine başladı.

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri; Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürlüğü ziyaretinde ‘’Bölgemizde beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın bu göreve atanması bizi memnun etti, Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. TCDD Ailesi olarak Afyonkarahisar’da ve Bölgemizde birlikte başarılı çalışmalar yapmak dileklerimizle başarılar diledik.’’ dedi.