ADNAN KAHVECİ BULVARINDA ÇALIŞMALAR TAMAM

Afyonkarahisar Belediyesi asfalt sezonunun girmesiyle birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Su Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından bin 300 metre içme suyu hattı çekilen Adnan Kahveci Bulvarında sıcak asfalt çalışmaları da tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Birimi tarafından geçtiğimiz günlerde alt temel malzemesi serilen yolda sıcak asfalt tamamlandı, çizgiler çizildi ve yol trafiğe açıldı. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli yolculuk yapmasını sağlamak için yollarımızı yenileme çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Adnan Kahveci Bulvarı’nın biran önce trafiğe açılması arkadaşlarımız yoğun mesai harcadı. Özellikle kapanma günlerini fırsata çevirerek hızlı ilerleme katettik. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayıp, vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi.