ZEYBEK BAŞKAN’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin sonuna gelmesi ile birlikte Osmangazi Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreni etkinliğine katıldı.

Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın karne sevincine ortak olan Zeybek Başkan, sınıflar arası kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize bisiklet hediye etti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine büyük önem verdiklerini söyleyerek kitap okuma yarışmasında dereceye girenleri tebrik etti. Başkanımız tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileğinde bulundu.