Her zaman her yerde Düzağaç

Ülkemizin farklı noktalarında çıkan orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız için Düzağaç halkı yardım kampanyası düzenledi. Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, yangın bölgesine 5 ton yem ve 600 Saman balyası gönderdiklerini söyledi.

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı’nın başkanlığında kasaba da düzenlenen yardım kampanyasına belde halkı adeta seferber oldu. Yangın bölgesinin acil ihtiyaçlarının karşılanmasında kasaba halkı duyarsız kalmadı. Yangın bölgesine 5 ton yem ve 600 saman balyası gönderildi.

“Hep birlikte Türkiye’yiz”

Yardımlarını esirgemeyen kasaba halkına teşekkür eden Başkan Işıklı, “Hep birlikte Türkiye’yiz. Belediyemiz öncülüğünde Manavgat orman yangını bölgeleri için beldemizde toplanan yardım malzemeleri araçlarımızla yola çıkmıştır. Halkımıza verdiği büyük destekten dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.