Genel Başkan Karnap Afyonkarahisar’a geliyor

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap, bir dizi ziyaret ve açılış nedeniyle Afyonkarahisar’a geliyor.

Afyonkarahisar Teşkilatı ve teşkilat başkanlarıyla,  istişare etmek için ve Afyonkarahisar İl başkanı Mustafa Şenel’in işyeri açılışına katılmak için Afyonkarahisar’a gelecek.

Cuma Günü Afyonkarahisar’da olmayı planlayan Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap;

” Afyonkarahisar’ın öneminin farkındayız, o nedenle de Afyonkarahisar’a önem veriyoruz. buradaki il başkanımızın hem işyeri açılışı hem de kongreleri biten ilçe başkanlarımızın, ilçedeki sorunlarını ve ilçeleri hakkındaki konuları istişare etmek için, Afyonkarahisar’da olacağız. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur” dedi.