Başkan Karaman Ankara’da

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Türkiye Belediyeler Birliğinin daveti üzerine Ankara’ya gitti.

Başkan Karaman Konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;

Bu Süreçte Desteklerini Esirgemeyen Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Millet Vekillerimiz Sayın Veysel Eroğlu Sayın Ali Özkaya  Sayın İbrahim Yurdunuseven Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sayın Birol Ekici Ak Parti İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay Ve Emeği Geçen Herkese Şahsım Ve İlçemiz Adına Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım ” dedi.